Algemene voorwaarden

ALGEMEEN
Alle prijzen in onze webshop zijn vermeld in euro’s en inclusief BTW. De verzendkosten zijn niet bij de prijzen inbegrepen.
 
BESTELLING & BETALING
Momenteel kunt u op de volgende manieren uw betaling verrichten:
-IDeal 
-Creditcard 
-Vooraf overmaken
Let op: Pas na ontvangst van de betaling wordt de productie ingepland.
Indien u kiest voor de optie 'vooraf overmaken' ontvangt u een orderbevestiging met onze betaalgegevens. U heeft dan 7 dagen de tijd om het verschuldigde bedrag bij te schrijven op onze rekening. Staat het bedrag na deze periode niet op onze rekening bijgeschreven, dan annuleren wij de order zonder tegenbericht. 
 
LEVERING EN VERZENDING
Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk aan u te leveren. Dit is tussen de 10 en 14 werkdagen. Onze producten worden met de hand gemaakt en we zijn afhankelijk van verzending. Afhankelijk van de producten die u heeft besteld kan het altijd voorkomen dat er enorme drukte is en hierdoor een langere leveringstermijn heeft. Wij zullen u in dit geval hier ten allen tijde van op de hoogte stellen.
 
Wij werken samen met PostNL.
Wij hanteren de volgende verzendkosten:
 
Binnen Nederland (standaard PostNL):
Voor pakketpost een vast tarief van €6,95
Voor brievenbuspakket een vast tarief van €4,15
 
Wij werken er hard aan om betere prijzen voor u te verkrijgen. Hopelijk is dit in de toekomst mogelijk.
 
PRODUCTEN
Onze producten worden met de handgemaakt. De maten in cm's worden zo nauwkeurig mogelijk gehanteerd, echter kan dit altijd iets afwijken. 
Wij werken veel met stretch stof. Deze stof heeft de eigenschap om te rekken, hierdoor kan een product na het dragen wat uithangen (let op bij maxi jurken) & na het wassen wat compacter zijn. 
 
ANNULERING & HERROEPINGSRECHT
U kunt uw bestelling, binnen 10 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Met uitzondering van een lengte maat korter dan 145 en op maat gemaakte items.
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoen mag u het product met alle geleverde toebehoren en in originele en goede staat aan ons te retourneren.
Wenst u uw bestelling te annuleren of retour te zenden dan verzoeken wij u een e-mail te sturen aan info@softablebasics.nl. Vermeld hierbij duidelijk uw naam en ordernummer. Het zal dan per e-mail aan u bevestigd worden.
 
U kunt retourneren naar:
SOFTABLE
Bachlaan 55
3906ZJ VEENENDAAL
 
Vermeld hierbij uw ordernummer en eventuele reden van retourneren.
De kosten voor de retourzending zijn altijd voor eigen rekening.
 
KLACHTEN
Indien u niet tevreden bent over een geleverd product wanneer dit gebreken vertoont of beschadigd is, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons. We zullen dan samen naar een geschikte oplossing zoeken.
 
info@softablebasics.nl