Over ons

Hi allemaal! Salaam Alaikoem,

Even voorstellen. Mijn naam is Sanne. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen. Ik ben de oprichter, ontwerper en eigenaar van SOFTABLE. De modest kleding webshop voor al jou natuurlijke kleding.

SOFTABLE is ontstaan door een jaren lange passie en hobby in kleding maken. Toen ik mij bekeerde tot de islam kwam ik tot de ontdekking dat de kleding die beschikbaar is te kort voor mij was met mijn 1,78 lengte. Daarnaast vond ik veelal kleding wat van polyester gemaakt is waar je enorm in zweet en aan je lichaam plakt. Dit moest anders en ik startte met kleding maken voor mezelf.

Later heb ik hier mijn werk van gemaakt om zo ook voor jullie kleding beschikbaar te maken wat je helemaal kan aanpassen op je eigen lichaam!

Alles is handmade door mijzelf en wanneer de druk hoog oploopt roep ik hulp in van een ervaren atelier bij mij in de buurt.

Doordat de kleding op bestelling wordt gemaakt kan je hierbij je maten doorgeven en evt aanpassingen aan het model! Hoe tof is dat. Op de webshop vind je dan ook alleen kleding gemaakt van natuurlijk materiaal. De stoffen komen ook uit Nederland, zo draag je bij aan een duurzamere wereld en aan de rizq van mijn gezin.

Ik wens je veel shop plezier en mocht je vragen hebben schroom dan niet om een berichtje te sturen via welk kanaal dan ook!

Liefs Sanne